Med nødlader er du alltid klar for turen

Med en nødlader, eller powerbank, med deg i sekken eller PC-vesken er du alltid sikret ekstra strøm.

Selv mveYM23Pmed store batterier er moderne smarttelefoner svært glad i strøm. Er du på reise eller tur og går tom for batteri er det ikke bare irriterende, i verste fall er du avhengig av å kunne bruke mobilen din.

Sommerens store Pokémon Go-hype gjorde at salget av nødladere tok helt av. Pokémon Go er en svært strømkrevende app, men det kan også være kjekt å ha en powerbank til litt mer seriøse ting enn mobilspill.
En god nødlader skal ikke være så stor. Den skal være effektiv. Lade raskt, og ha bra batterikapasitet. I Telenors nettbutikk har vi laderen 562-20150922104244PNY AD5200 PowerPack. Den er et bra kompromiss mellom størrelse og vekt på den ene siden og kapasitet på den andre.

Med sine 5200 mAh er ikke dette den største og og kraftigste nødladeren på markedet. Men størrelsen gjør den svært praktisk. Du får den i bukselommen og den veier ikke så mye, slik at den er grei å ha med seg, selv på turer der vekt spiller en avgjørende rolle. Batteriet er mer enn stort nok til å fullade en smarttelefon av nyere type, og den vil gi en skikkelig boost til et nettbrett.

Full oppladning av nødladeren tar mellom 6-8 timer, og den holder på batterikapasiteten lenge. Et LCD display viser hvor mye strøm du har igjen på den. En annen smart funksjon er at den kan brukes som lommelykt.