Tube

Nå er det samme pris for surfing på Tuben i London som på T-banen til Majorstua

Hvor praktisk er det ikke å svare på e-post på flyplassen mens du venter? Eller jobbe litt mens du er på vei til eller fra et møte?

Mobilen har endret måten vi kommuniserer på, og måten vi jobber på. Men frem til nå har mange begrenset denne friheten til Norges grenser, i frykt for høye regninger når en er på reise i utlandet.

Slik er det ikke lenger.

Norske priser på reise i EU/EØS
Telenor sletter roaming-frykten fra mobilen, og gjør det enkelt å la dataknappen stå på: Med bedriftsabonnementet Fri+ med 4GB eller mer, kan du nå bruke inkludert data, samtaler og SMS akkurat som hjemme – enten du sitter på metroen i Paris, på Tuben i London eller i en taxi på vei til Heathrow. Telenor Bedrift øker også datamengden og hastigheten på en rekke abonnementer.

Snap, Face, Insta eller LinkedIn – no more worries!
Vi elsker å dele. Vi «sjekker inn» på restauranter og konferanser, tvitrer om arbeidserfaringer, knytter kontakter og deler hendelser og bilder. Og vi gjør det kanskje enda mer når vi er på reise. Men i utlandet har oppdateringene ofte drøyd til mobilen har fått et tilgjengelig WiFi-nettverk. End of story!

Vi har tro på fri flyt av erfaringer og opplevelser – og gleder oss til å ta i bruk hele EU som arbeidsplass. God tur!

Les mer om Telenors bedriftsabonnement