Telenor fjerner roamingkostnadene i EU/EØS på mange mobilabonnement. Hva må du gjøre for å surfe i EU/EØS til norske priser?

Jobb som hjemme – i hele Europa

Telenor fjerner roaming-grensene i EU og sier: Surf med mobilen, svar på e-post, ring og send SMS til norske priser i hele EU.

Hjemmekontor i Hellas? Telefonvakt i Kroatia? Nå kan du og dine ansatte surfe og ringe uten bekymringer i hele EU. Mange av bedriftsabonnementene til Telenor Bedrift lar deg nå bruke inkludert data, samtaler og SMS akkurat som hjemme – enten du sitter på en kafé i Barcelona, ved svømmebassenget i Marbella eller i alpene for den saks skyld. Abonnementene får også mer data, og større hastighet for mobilsurfing.

Fleksibilitet gir fornøyde medarbeidere
Når vi mennesker opplever frihet, har vi det bedre og yter mer. Hjemmekontor trenger ikke bety «Jeg tar en rolig start på uka». Det kan også bety «Takk for at du gir meg fleksibilitet i jobben min! Da gir jeg også litt ekstra.»

En arbeidslivsundersøkelse gjennomført av Opinion i fjor, viser at veldig mange ønsker å bruke hjemmekontor mer enn de gjør i dag. Undersøkelsen tyder på at enkelte arbeidsoppgaver faktisk kan utføres mer effektivt og uforstyrret borte fra den kjente kontorplassen. Og med Telenors «JA til EU», betyr ikke hjemmekontor nødvendigvis en vond stol ved kjøkkenbordet lenger.

Tilgjengelighet gir muligheter
Når det ikke koster noe mer å ringe fra Barcelona til Oslo, enn fra Oslo til Bergen – så åpner det muligheter for en helt ny måte å organisere jobbdagen på. Ta debrief med en kollega som har hatt et møte i Brüssel – 5 minutter etterpå. Send viktige dokumenter rett til mobilen. Pek og forklar med videokonferanse.

Og når feriekabalen skal gå opp – er det plutselig mulig å kombinere et par dager jobb med familieferien i Danmark eller i Spania.

Vi har tro på fri flyt av erfaringer, informasjon og arbeidstimer – og gleder oss til å ta i bruk hele Europa som arbeidsplass.

Les mer om bedriftsabonnementene til Telenor

EU/EØS-land

Belgia
Bulgaria
Danmark
Estland
Finland
Frankrike
Hellas
Irland
Island
Italia
Kroatia
Kypros
Latvia
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Malta
Nederland
Norge
Polen
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spania
Storbritannia
Sverige
Tsjekkia
Tyskland
Ungarn
Østerrike