Documents

Appen Documents gir deg kontroll over iPaden din

Månedens appManglende filstyringsprogram er en av svakhetene til iPad og iPhone. Men samtidig er det enkelt å gjøre noe med det. Det finnes apper for det meste, også filstyring, og appen Documents fra Readdle er et svært funksjonelt og enkelt filstyringsprogram for iOS.

Kort fortalt gjør Documents det navnet indikerer, den holder styr på dokumentene dine. Documents sørger for at iPaden din blir mer som en datamaskin og ikke bare et surfebrett.

DocumentsOm det er en .doc eller .docx (Microsoft Word), .ppt (PowerPoint), .xls (Excel, .txt og .pdf spiller ingen rolle for Documents. Appen lar det lage mapper og gjør at du enkelt kan ha kontroll over jobbfiler eller andre filer på iPaden og på mobilen.

Om du som meg har lagret dokumenter litt på tvers av skylagringsløsninger får du mer kontroll over dem med Documents. Documents gir deg lett tilgang til dokumenter i Dropbox, Google Drive, OneDrive med flere. Svært lettvint!

Har du e-bøker i filformat som .epub kan du også åpne disse i Documents. Du kan også lytte til MP3-filer, se videoer og redigere dokumenter og kommentere på PDF-dokumenter rett i appen. Det er også en nettleser med i Documents slik at du kan laste ned nettsider og lese de senere, offline eller online.

Documents får du bare til iPad og iPhone