Kombiner jobb og påske med miniruter

Med denne kraftpluggen er det ingen grunn til å sitte på jobben eller i bilkø. Reis heller en dag eller to før alle andre.

– Med mobilt bredbånd og ruter er det ingen grunn til at du må sitte på jobben for å være tilgjengelig, sier Almir Maslo, produktspesialist i Telenor.

Telenors rutere for Mobilt Bredbånd kan flyttes rundt og plasseres akkurat der dekningen er best, og har derfor blitt en populær internettløsning for mange – både på hytta og på jobbreiser. Og løsningen blir stadig bedre:

Almir Maslo, produktspesialist i Telenor
Almir Maslo

– Begge ruterne vi selger støtter 4G+, det vil si at surfehastigheten økes kraftig der det er 4G+ dekning. Telenor bygger ut dette nettet i rekordfart, så det vil gjelde stadig flere kunder, forklarer han.

Her kan du sjekke om du har 4G+ dekning på hytta.

Oppfordringen er derfor klar:
– Hvis du ikke allerede har byttet ut det gamle USB-modemet ditt, så gjør det i dag og opplev høyere hastighet med nyere mobilteknolog

Sjekker e-post på toget
Telenor selger to ulike mobile bredbånds-rutere. Selv sverger Almir til den mest bærbare varianten.

– Jeg tar toget til jobb hver dag, og har alltid med meg miniruteren min. Da er det bare å trykke på på-knappen, og vips så har jeg tjuvstartet arbeidsdagen. I tillegg til å lese e-poster på toget, tar jeg den ofte opp på kundemøter eller når jeg jobber fra andre plasser enn kontoret, sier han og fortsetter:

– Med eget nett føler jeg meg tryggere enn på åpne, offentlige WiFi-nett. Dessuten er den kraftig nok til at jeg kan dele nett med kolleger. Kort sagt er den veldig rask og enkel om du trenger nett overalt, også når du er på farten. Og om du kjører bil til hytta, kan du jo la barna bruke ruteren til å strømme filmer fra Netflix underveis.

Uendelig mange bruksmuligheter
Den andre ruteren, D-LINK DWR-966, kan også tas med rundt omkring, men er i utgangspunktet laget for å stå mer stasjonært.

– Denne ruteren er større og kraftigere. Den har større kapasitet, slik at hele tjue enheter kan være tilkoblet internett samtidig. Det er en typisk «hytte-ruter», men vi ser at bruksmulighetene er uendelige da den har mulighet for 12V tilkobling. Den er ofte å se på brakkerigger, byggeplasser, på håndballcuper og andre arrangementer hvor man er avhengig av en solid internettilkobling, avslutter produkteksperten.

3 gode grunner til å velge ruter
Med moderne smartmobiler er det mulig å lage egne trådløse nettverk. Hvorfor gå for en dedikert ruter i stedet?

  1. Bedre batterikapasitet
    – Miniruteren har eget batteri og mulighet til å være tilkoblet strømnettet. Det gjør at mobilen din ikke går tom for strøm like fort. Dette gjelder spesielt om man er flere som skal være tilkoblet samtidig og hvis du er i et område med dårlig dekning.
  2. Rimeligere å oppgradere
    – En trådløs ruter koster gjerne fra 8-900 til et par tusen kroner. Det er ganske mye rimeligere enn de nyeste smartmobilene. Vi opplever at flere bedrifter investerer i noen rutere på deling, heller enn å oppgradere mobilene.
  3. Flere kan koble seg til
    – De nyeste ruterne gir høye hastigheter og holder god kvalitet, selv når flere er tilkoblet. Avhengig av ruter kan 5-20 enheter være tilkoblet samtidig.

Her får du kjøpt Huawei miniruter med 4G+

Sett opp midlertidig kontor – her finner du D-link