basefarm

Sånn jobber jeg: Grethe Viksaas, konsernsjef i Basefarm

Med ansvar for Basefarm-konsernet sin virksomhet i Norge, Sverige og Nederland, er prioriteringer av arbeidsoppgaver viktig for at Grethe Viksaas skal få jobben gjort. – Jeg er en typisk listeperson, men når det koker og alle oppgavene virker like viktige er det et tankekart som redder meg.

Basefarm drifter virksomhetskritiske applikasjoner og funksjonalitet for virksomheter som spenner fra Altinn og Norwegian til Payex og TV4. Grethe Viksaas har ledet selskapet siden stiftelsen for over 15 år siden, og siden det har Basefarm vokst til en stor aktør med nesten 400 ansatte.

– Jeg starter dagen med epost hjemme, for å være ajour når jeg kommer på kontoret. Noen ganger sitter jeg litt utover for å gjøre unna andre oppgaver også, men vanligvis har jeg møter, enten med ledergruppen eller med enkeltansatte som rapporterer til meg, som er planlagt på forhånd. Og mye av denne jobben handler om å snakke med folk, bli oppdatert og å ta veivalg sammen med de andre som er med å styre selskapet.

– Som konsernsjef har jeg også ansvaret for virksomheten i utlandet, i Sverige og Nederland. Det fører til litt reising i løpet av en måned, men vanligvis ikke mer enn et par dager annenhver uke. Hvis ting faller perfekt på plass klarer jeg å kombinere disse turene til Amsterdam, med et stopp for styremøte i London og så avslutte med helg i Berlin, der partneren min bor, når han ikke er i Oslo.

Tidligere i år ble Grethe Viksaas medlem av en eksklusiv klubb av ledere med assistenter. Det har forandret arbeidshverdagen. – Myten om at en assistent er luksus, er egentlig ganske feil. For det første handler det jo om en hensiktsmessig arbeidsfordeling, der jeg kan bruke tiden min på de arbeidsoppgavene som rollen min krever – Ikke minst kontakt med kunder og andre i omgivelsene. Dessuten får en dyktig assistent i realiteten en koordinerende rolle i ledergruppen, men ansvar for å holde orden på og å følge opp de oppgavene som blir fordelt i ledermøtene. At noen har oversikten og holder i fremdriften, er helt avgjørende for at vi skal nå de målene vi setter oss.

– I tillegg har jeg vært så heldig å få en assistent som vet hva det er å være en god assistent – for det var jeg egentlig ikke klar over. Når du har medarbeidere som definerer sin egen rolle og hjelper deg å finne en god samarbeidsform, er du privilegert, mener Viksaas.

grethe viksaas, basefarm

– Jeg holder orden på oppgavene mine ved hjelp av lister. I kalenderen har jeg en «Diverse»-avtale der jeg prøver å skrive ned det meste. Så flytter jeg den fra uke til uke og jobber meg nedover. Men noen ganger er det så mye og så intenst, at alt virker like viktig. Da bruker jeg et tankekartverktøy som heter MindGenius og laster alt over i et tankekart. Det gir oversikten jeg trenger for å finne en vei gjennom oppgavemylderet. Heldigvis skjer ikke dette så ofte; jeg hadde en lisens til programmet en gang, som jeg har mistet. Nå bruker jeg det så sjelden at jeg får tegne en prøvelisens hver gang, smiler konsernsjefen.

Da barna bodde hjemme, opplevde Grethe Viksaas et behov for å sette grenser og å gjøre prioriteringer, som endret seg da barna ble store og flyttet. – Nå styrer jeg veldig mye av tiden min helt selv, og må heller passe meg for ikke å la jobben overta for mye av den. Det går vanligvis helt fint, med barn og barnebarn som jeg vil prioritere og sosiale aktiviteter som jeg synes er viktig. Og så er jeg god på ferie. I jula logger jeg av og reiser tre uker til Tanzania. Da skal det mye til for at jeg kobler meg opp igjen – og sannsynligvis blir det ikke nødvendig i det hele tatt. Kanskje har det blitt sånn at Basefarm er litt viktigere for meg enn jeg er for dem, etter at jeg har vært såpass sentral i utviklingen siden oppstarten i 2000. Det er i tilfelle et sunnhetstegn, synes jeg, avslutter konsernsjef i Basefarm, Grethe Viksaas.