hotell wifi

Choice-hotellene best i verden på Wi-Fi

Det uavhengige selskapet Hotel Wifi test har kåret Nordic Choice Hotels til verdens beste.

– Gratis trådløst nettverk av god kvalitet, er ved siden av vann i springen og en seng å sove i, det aller viktigste for våre gjester. Hos oss skal enhver gjest kunne koble seg på nett med både mobil, data og lesebrett uten at det går på bekostning av kvalitet. Et godt og gratis Wi-Fi er en betydelig, men viktig investering i gjestetilfredshet, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Den globale rapporten fra Hotel Wifi Test har testet flere enn 4000 hoteller fordelt på de 50 største kjedene verden over. De har vurdert tilbudet med utgangspunkt i nett-kvaliteten og om Wi-Fi på rommet er gratis.

Flere undersøkelser viser at nettopp gratis internett på rommet er en av de viktigste faktorene for valg av hotell. Nordic Choice Hotels har de siste årene jobbet for å videreutvikle Wi-Fi-tilbudet ytterligere. Blant annet kan samtlige Nordic Choice Club medlemmer logge seg enkelt inn via medlemskortet sitt. Og har du først logget deg inn en gang på et Nordic Choice hotell via medlemskortet, har du automatisk oppkobling til samtlige Nordic Choice hoteller i inntil 12 måneder.

Telenor er stolte over å ha levert Wi-Fi-nettet til alle kjedens hoteller i Norge. Choice er en spennende kunde som stadig ser etter innovasjon og nye, effektive løsninger.