Tom for data? Kjøp ekstra data til ditt abonnement

Visste du at du kan legge på tilleggstjenester for å surfe billigere i utlandet? Som administrator for bedriftens portefølje kan du gjøre dette ved å logge inn i Min Bedrift, og som sluttbruker kan du logge inn i Mine sider eller i Mitt Telenor-appen.

Du kan også bestille tjenester som spesifisert faktura og sikker mobil. For å se full oversikt over alle tilleggstjenester, logger du deg inn i Min Bedrift.

Min Bedrift – for deg som er administrator
Logg inn i Min Bedrift, og søk opp det nummeret du skal legge tilleggstjenesten på.

Min Bedrift tilleggstjenester bilde i

Velg fanen tilleggstjenester,

Min Bedrift tilleggstjenester bilde 2

Og kryss av for de produktene du ønsker. Her er det vist kun et lite utsnitt av det du kan velge mellom.

Min Bedrift tilleggstjenester bilde 3

Mine sider – for deg som er sluttbruker
Logg inn på Mine sider, og velg ditt mobilabonnement på forsiden. Dette går bare hvis det er du, og ikke bedriften som står oppført som bruker av abonnementet. Gå deretter til tjenester, som vist i bildet under.

Min Bedrift tilleggstjenester bilde 4

Her får du en oversikt over de tilleggstjenestene du som bruker kan velge, blant annet billigere bruk i utlandet:

Min Bedrift tilleggstjenester bilde 5