Send og motta SMS uten mobilen

Har du glemt mobilen hjemme eller gått tom for batteri? Du kan fortsatt sende og motta SMS fra din PC/Mac og iPad.

Mobilen er en viktig kompanjong som er med overalt. Ingenting er mer frustrerende enn når man har glemt mobilen hjemme eller gått tom for strøm. Spesielt når man skal gjøre avtaler eller sende korte beskjeder.

Fortvil ikke. Nå kan du fortsatt sende og motta SMS uten mobilen din. Alt du trenger å gjøre er å ta i bruk SMS+, og du kan sende og motta SMS fra din PC/Mac og iPad.

SMS+ er en enkel app som du laster ned. Da bruker du tastaturet og skjermen på PC/Mac/iPad-en din til å skrive og lese SMS. Du vil oppleve at du kan svare raskere og skrive lengre SMS.

Meldinger fra SMS+ sendes over internett, og det gjør at du fortsatt kan sende SMS selv om du er på fly eller offshore. Tjenesten koster ingenting ekstra. I tillegg betaler du norske priser i utlandet for SMS sendt fra SMS+. Har du Mine Kontakter installert på din mobil, får du opp kontaktene dine når du bruker SMS+.

Det er enkelt å komme i gang. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg som bruker og installere appen på www.smspluss.no.

Lykke til!