LG G2 – årets smarteste julegavekjøp

LG G2 er en av de beste Android-telefonene på markedet for tiden. Ta med en hyggelig pris, og du sitter igjen med det beste mobilkjøpet du kan gjøre før jul.

Førsteinntrykket jeg fikk av LG G2 var at denne er jo veldig lik Samsung Galaxy S4, og det er den. Den er omtrent like stor, veier omtrent det samme og kvalitetsmessig oppleves den veldig lik. Galaxy SIII er en svært populær modell, LG G2 er hakket bedre.

Det er ikke uten grunn at denne mobilen har fått seksere på terningen i nesten alt som er av bransjetester denne høsten. Kort fortalt er det en super telefon til en hyggelig pris, men jeg velger å trekke frem noen punkter under der LG G2 gjør det veldig godt.

thum_gallery1Skjerm
Produsentene velger litt forskjellige skjermtyper til sine mobiler. LG G2 er bygget bak en svær 5,2 tommers skjerm. Dette er sannsynligvis den mobilen som har den beste skjermen på markedet akkurat nå. Den har HD-oppløsning på 1080 piksler, og glasset ligger svært tett på skjermen noe som gir bra respons og bra innsynsvinkel. Selv om skjermen er stor føles den ikke så stor fordi den går nesten helt ut til kantene av telefonen.

Knapper
På G2 sitter det ingen knapper på forsiden eller siden av telefonen. Knappene er flyttet på baksiden. Det er litt uvant først, men jeg liker det. Knappene er der når du trenger dem, og det er jo ærlig talt ikke så veldig ofte. Dermed er de stort sett ute av veien, og du kommer ikke borti dem ved en feiltagelse.

Kraftpakke
Dette er en særdeles potent mobiltelefon. Prosessoren er en firekjernet sak på 2,26 GHz. Den har masse minne og en kraftig grafikkprosessor. Det betyr at selv krevende prosesser som mobilspill går enkelt på LG G2. Alt av funksjonalitet er med inkludert NFC, funksjonaliteten som gjør at  du snart kan betale med mobilen i norske bankterminaler.

Kamera
LG G2 har et veldig bra kamera med optisk bildestabilisator som tar bilder med opptil 13 megapikslers oppløsning. Dette kameraet blir du ikke skuffet over.

Lyd
HTC markedsførte HTC One som den mobilen med best lyd når den ble lansert, LG G2 er enda bedre. Så om du liker å bruke din mobil som en musikkspiller er denne et av de beste valgene du kan gjøre for tiden.

thum_gallery4Batteri
Batteriet på telefonen er veldig bra. Det holder hele dagen ved aktiv bruk, vel nesten to dager ved aktiv bruk. Det er det ikke mange andre smarttelefoner som gjør.

Kort sagt er dette det beste kjøpet du kan gjøre for tiden med operativsystemet Android. Sony Xperia Z1 er nok hakket vassere men den koster også over 1.000,- mer, og så mye bedre er den ikke.

LG G2 kjøper du i Telenors nettbutikk. 

Vil du lese mer om LG G2 kan du blant annet sjekke ut amobil.nos utfyllende test der den fikk en 6er.

LG G2 er en av de beste Android-telefonene du får kjøpt akkurat nå, skriver mobili.no som gir den en score på 8 av 10.

Fantastisk skjerm, topp ytelse, god batteritid, bra kamera, pen design i et hendig format, god pris til toppmodell å være, skriver dinside.no som ”bare” ga den en 5er.