Slik sparer du tid og jobber smartere med SMS+

Det er mange som opplever en travel hverdag. Dagene fylles opp av møter, prosjekter og mailer, og det skal avtales henting i barnehagen, aktiviteter og middag.  Kommer det små smarte løsninger som gjør at man kan spare litt tid, tar man det i mot med åpne armer.  SMS+ er en slik løsning.

La mobilen ligge
SMS+ er en enkel app som lar deg sende og motta SMS direkte på din datamaskin (PC/Mac). Får du en ny SMS, vises den direkte på skjermen. Du leser og svarer på SMS-en rett fra tastaturet, uten å ta opp mobilen. Dette gjør at du kan svare raskt og skrive lange meldinger uten problem.

Bruker mobilkontaktene
Siden SMS+ bruker ”Mine Kontakter”, ser du med engang hvem som sender deg en SMS. Og når du skal sende en SMS, legger du enkelt til mottakere fra kontaktlisten.

SMS historikk
Noen bruker SMS flittig som et arbeidsverktøy (for eksempel eiendomsmeglere), andre ønsker å ta vare på gamle SMS når man bytter eller mister mobiltelefon. Med SMS+ lagres alle SMS-ene dine så du enkelt kan gå tilbake å se historikken din. Ønsker å slette SMS gjøres dette med et tastetrykk.

Uten mobildekning?
Er du en av dem som jobber eller befinner deg på områder uten mobildekning (i Nordsjøen, på havet, i fly etc.), men har tilgang til internett, kan du fortsatt sende og motta SMS med SMS+.

Ingen ekstra kostnader
Det koster ingenting ta i bruk SMS+. Prisen på SMS følger mobilabonnementet ditt, har du gratis SMS inkludert, sender du gratis SMS, også når du er i utlandet!

Last ned og prøv SMS+ i dag
Når man tar i bruk vil du raskt se nytten! SMS+ er inkludert i abonnementet til alle Telenor og djuice kunder, og er  tilgjengelig for PC, Mac, iPad, iPhone, iPod Touch og Android. Du finner SMS+ her. Det ligger også en informativ video på YouTube som viser hvordan SMS+ fungerer.