10 nye tips og triks til din Samsung Galaxy S3

Her kommer det enda flere tips til Samsung Galaxy SIII. Det første blogginnlegget jeg skrev med 10 tips til Galaxy SIII var så populært. Samtidig fik jeg jeg heller ikke fremhevet de utrolig mange geniale egenskapene ved Samsung Galaxy SIII, så her får du 10 til.

Igjen, før du prøver tips og triks bør du ha oppdatert til siste versjon av Android 4 ICS (Ice Cream Sandwich).

Les også 10 tips og triks for din Samsung Galaxy

 1. Meny og tilbakeknapp.
  Det er ikke alltid like lett å huske hvilken knapp som er hva. Spesielt hvis du sjonglerer mellom flere telefoner. Vedå ha lyset på knappene aktivt blir det lettere å se.Slik gjør du: Klikk på Hjem -> Innstillinger -> Skjerm -> Lysvarighet berøringsskjerm > Velg hvor lenge du vil ha lyset på.
 2. Legg på automatisk når telefonselgere ringer.
  Dersom du ikke er pratesyk med telefonselgere og hvermann kan du automatisk avvise anrop. Denne er også nyttig om gale eks’er ringer deg i utide.Slik gjør du: Klikk på Hjem -> AnropsInnstillinger -> Anropsavvvisning -> Liste for automatisk avisning
 3. Surf offline.
  Tenk deg at du sitter på flyplassen og leser en veldig interessant artikkel. Plutselig blir du ropt opp på speakeren og må løpe for å rekke flyet. Flyet du skal ta er en av den eldre sorten som ennå ikke har anskaffet seg Trådløs WiFi. Hva gjør du? Jo du lagrer bare siden til senere. Slik gjør du: Gå inn på Internett. Finn siden du er interessert i ->Trykk på Lagre for frakoblet lesing.
 4. Ring uten å trykke på en knapp.
  Eller i alle fall nesten. La oss si at du leser en SMS. Da er det bare å plassere telefonen mot øret ditt og dermed ringer telefonen automatisk til den som har sendt SMSen. Dette fungerer også dersom du har slått opp en kontakt. Bare pass på at du ikke «lommeringer» en drøss med folk.
  Slik gjør du: Innstillinger -> Bevegelse > Direkteanrop
 5. Administrer dine pågående apper.
  Tenk at du sitter på bussen og surfer på VG-appen på telefonen. Så får du en SMS om det siste sladderet om hva venninnen din nettopp har gjort på Facebook. Febrilsk går du kjapt til Facebook for å sjekke statusen hennes for deretter å finne ut at VG-artikkelen var mer spennende. Du hopper deretter kjapt tilbake til VG sin superspennende nyhet. Denne funksjonen hjelper deg å svitsje mellom apper med enkle tastetrykk. Slik gjør du: Hold menyknappen inne (den store hvite som er nederst på telefonen). Deretter er det bare å trykke på hvilken app du har lyst å bruke. Når der ferdig holder du den store knappen inne igjen for å åpne den andre appen du nettopp holdt på med.
 6. Vipp for å zoome.
  «Oi. Var det en flekk på buksa mi på det bilde?» Ved å holde to fingre på bilde vipper jeg telefonen frem og tilbake for å zoome på bilde. Til min overraskelse finner jeg ut at det bare var et fnugg på linsa. Slik gjør du: Klikk på Innstillinger -> Bevegelse -> Vipp for å zoome. Deretter finner et bilde. Finn bilde på telefonen eller på Internett. Hold to fingre på bilde og vipp telefonen frem og tilbake.
 7. Plukk opp telefonen for å se hvem som har ringt.
  Her kommer et eksperiment. Dersom du ikke klarer å la telefonen ligge stille i 5 minutter kan du løfte den. Hvis den vibrerer i det du løfter har du enten fått en melding eller et ubesvart anrop. Slik gjør du: Klikk på Innstillinger -> Bevegelse -> Direkteanrop. Legg telefonen din opp ned og løft telefonen. Du vil føle en vibrasjon dersom det noen har forsøkt å ringe deg eller om du har en melding.
 8. Få oversikt over gjøremål og kalender.
  Widgets er vel det som differensierer Androidtelefoner fra Apple-telefoner. S Planner er noe som Samsung har alene. Med denne widgeten kan du blant annet få dagsskalenderen din opp på en av startskjermen slik at du til enhver tid vet hvilke møter og gjøremål du har den spesifikke dagen. På denne måten slipper du å være flau når sjefen spør hvorfor ikke du har stilt opp i lønnsamtalemøte dere skulle ha startet for et kvarter siden. Slik gjør du: Trykk på Meny -> Legg til programmer og widgets -> Bla deg frem til S Planner -> Velg om du vil legge til S Planner Mini i dag, måned eller oppgave. 
 9. Bruk telefonen som et modem.
  Mange har allerede funnet ut at man kan bruke telefonen som et modem. Har ikke nettbrettet mobilnettilgang til 3G/4G kan både du som bruker telefonen og kjæresten som bruker brettet enkelt surfe sammen fra mobilnettet. Dermed ser hun på Grey’s Anatomy mens du leser siste nytt om fotballaget ditt.
  Slik gjør du: Velg Instillinger -> Trådløs og nettverk -> Internett deling og portabelt hotspot -> slå på ->Portabelt Wi-Fi-hotspot. Hvis telefonen er koblet til et trådløst område vil denne slå seg av automatisk og gå over til mobilnettverket.
 10. Se hvor mye du bruker på telefonen din.
  Har du noen gang lurt på hvor mye og hva som er lagret på telefonen din? Her kan du få en oversikt over hvor mye du har tilgjengelig og om du har gått bananas på å ta bilder. Her kan du også se hvor mye av appen som brukes i internminne og avslutte programmene en og en eller alle på en gang. Slik gjør du: Velg Innstillinger -> Lagring -> Se på oversikten og velg hva du er interessert i. 

Les også 10 tips og triks for din Samsung Galaxy