Send billig gruppe-SMS med ny smart tjeneste

Som vi har påpekt på bloggen tidligere er SMSen langt fra død. Nå har det også blitt lansert en ny tjeneste som gjør det mulig å sende ut og svare på SMSer til store grupper, til prisen av én eneste SMS. 

SMSgruppe gjør at du kan sette opp en en eller flere grupper og sende ut SMS til alle sammen til prisen av en SMS. Med en Android– eller iPhone-app kan du gjøre dette fra mobilen din.

Perfekt om du vil sende ut en SMS til jaktlaget, fotballaget, pokerlaget, avdelingen på jobben eller andre grupper du vil sende ut beskjeder og meldinger til.

Foreløpig er det bare Telenor-kunder som kan sette opp og bruke SMSgruppe, men alle mottagere mottar meldingen uavhengig om de har et Telenor-abonnement eller ikke.

Slik fungerer det
Når du sender ut en melding, får vennene dine først en invitasjon de må godta før de får dine meldinger.

På den måten blir den ene SMS-en du sendte, som et slags innlegg i et forum – hvor alle kan delta, diskutere og komme med innspill.

Du kan sende så mange SMS du vil til gruppene dine.

Teknologien som benyttes fungerer på alle telefoner. Dette betyr at selv personer som ikke har en smarttelefon eller telefon med mobil internettilkobling, nå kan kommunisere med mange samtidig.

Flere muligheter
Appene lar deg gjøre mye mer enn å sende SMS til gruppene dine. Du kan blant annet dele foto via MMS, dele hvilke steder du befinner deg på, lage avstemninger via SMS og koble gruppen til Facebook og Twitter.

Det er det svenske firmaet SMSgrupp AB som står bak tjenesten som nylig ble lansert her i Norge.