Hva skal du gjøre for å bli mer produktiv i 2013?

Har du noen nyttårsforsetter for 2013? Har du noen planer om å endre noen vaner eller å bli mer produktiv på jobben? Her er noen råd som kan hjelpe deg med å gjennomføre dem. 

Som de fleste andre har jeg også satt meg noen nyttårsforsetter for 2013. Noen personlige eller private nyttårsforsetter, men vel så viktig, noen for jobben. Et av mine mål er å lese flere fagbøker i år enn jeg gjorde i fjor. Jeg har faktisk mange bøker liggende, som jeg BURDE ha lest i fjor, som jeg SKAL lese i år. I tillegg kommer det sikkert dukke opp hel haug flere bøker jeg gjerne vil lese i løpet av året.

Slik holder du deg til nyttårsforsettet ditt i 2013. 

Mange vanlige nyttårsforsetter slik som at en vil trene mer, slutte å røyke, spise sunnere, eller mitt eget, å lese mer, er egentlig ikke så enkle å gjennomføre som det kan høres ut. Alle krever nemlig at en endrer sine vaner for å nå dem. Å endre en vane er ikke nødvendigvis så enkelt. Her må det viljestyrke (Les 7 tips for å trene opp viljestyrken) og gjennomføringsevne til. Å være motivert får deg i gang og hjelper deg med å finne målene og forsettene dine, men det er vanen som gjør at du faktisk gjennomfører det du har satt deg.

Er du virkelig seriøs i dine planer om å endre en vane anbefaler jeg deg å sjekke ut BJ Fogg’s Behaviour Model.

Det finnes mange forskjellige apper som hjelper en til å endre en vane eller å bli mer produktiv (på jobb eller privat. Her er en liste over apper som thenextweb.com mener er de 35 beste produktivitetsappene i 2012.

Hva skal du bli flinkere til på jobben i 2013?