5 tips for mobilbruk i EU

Med norske priser på roaming er det ingen grunn til å la mobilen hvile om du skal til EU i sommer. Her er 5 tips som sørger for at du får mest mulig ut av mobilen på tur.

 1. Sjekk at du har norske priser
  Telenor tilbyr norske priser på surfing, ringing og SMS i hele EU. Du tar rett og slett med deg mobilabonnementet på reisen, og bruker det akkurat som hjemme – med den samme inkluderte datamengden, og de samme inkluderte ringeminuttene og SMS-ene. For bedriftskunder er dette inkludert i alle Fri+ abonnement som har 4 GB eller mer data . Husker du ikke hvilket abonnement du har? Sjekk abonnementet ditt her eller gå inn på Mitt Telenor-appen på din telefon.
 2. Har du riktig abonnement?
  Med Fri+ abonnement har du ubegrenset bruk av ringeminutter og SMS, så det er surfemønsteret ditt som avgjør hvilket abonnement du bør velge. Er du av typen som sjekker e-post flere ganger om dagen, leser nettaviser og jobber i tunge dokumenter? Da kan det hende du ønsker mer data inkludert. Her er en oversikt over abonnementene.
 3. Aktiver SikkerMobil
  Hva skjer med jobbdokumentene og bildene dine hvis du er uheldig og mister mobilen? Med SikkerMobil kan du fjernsperre og slette innhold på mobilen 24 timer i døgnet. Tjenesten er inkludert i alle Fri+ abonnement. Har du ikke SikkerMobil ennå? Send en SMS med kodeord BESTILL SIKKERMOBIL til 1999 for bestilling.
 4. Reis med dokumenter og bilder
  Med OneDrive for Business kan du og kollegaene dine redigere, lagre og dele filer i skyen uansett om dere er på kontoret eller stranda. Bruk Min Sky for sikker lagring av feriebildene dine.
 5. Last ned Mitt Telenor
  Mitt Telenor-appen hjelper deg å ha full kontroll og oversikt over forbruket ditt når du er på reise. Sjekk hvor mye du har igjen av inkludert datamengde, og kjøp ekstra datapakker hvis du trenger det.
  Last ned Mitt Telenor

God tur!