Min Sky – sikker og praktisk bildelagring

Med Min Sky trenger du ikke være redd for å miste bildene på mobilen din om du mister telefonen eller om du bytter mobil.  

Som Telenor-kunde har du bildelagringstjenesten Min Sky inkludert i mobilabonnementet ditt. Har du ikke begynt å ta i bruk tjenesten ennå. Kommer du i gang nå sikrer du at feriebildene dine lagres to steder, på mobilen og i Min Sky. Mister du mobilen din er dermed ikke bildene tapt for alltid. Du har alltid tilgang til dem i Min Sky.

I Telenors Fri+ abonnement er det inkludert hele 25GB lagringsplass – det er ca 10.000 bilder det!

Sky
Min Sky er tilgjengelig fra alle smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til PC.

 

Bildelagring
Ifølge en undersøkelse gjennomført av Infact på oppdrag fra Telenor, manglet hele 34 prosent av de spurte et system for lagring. For mange er det også en utfordring at bilder og andre viktige filer ikke er samlet på ett sted – uten oversikt over hva som er hvor, og om de er trygt lagret eller ikke.

– Etter at digitalkameraet kom har mange kaos i bildene sine. Noen ligger på mobilen, pc-en, en ekstern harddisk eller på en minnepinne. Med Min Sky samles bilder og filer trygt på ett sted, og de er enkelt tilgjengelig både fra PC, mobil og nettbrett, forteller Caroline Heiberg, Business Manager i Telenor.

Dele bildene med andre
Bildene dine på Min Sky er i utgangspunktet kun tilgjengelig for deg, men du kan velge å dele dem med andre om du vil. Når du deler bilder og filer, vil mottakeren få en privat lenke til et delt bibliotek med de aktuelle bildene og filene. Du har kontrollen.

De du deler med har tilgang til bildene og filene i 30 dager. Ønsker de å se dem lengre enn dette, må de laste ned dem ned og legge dem på sin egen maskin eller i egen Min Sky-konto.

Min SkySlik deler du filer med Min Sky

Sikkert
Alle filer i Min Sky krypteres før de lagres på en sikker server, slik at de ikke er tilgjengelig for uvedkommende. Kun du har tilgang til din Min Sky-konto, som er beskyttet med brukernavn og passord. For utlevering av data forholder Min Sky seg til norsk lov og det som er regulert i egne sluttbrukervilkår.

SPØRSMÅL OG SVAR OM MIN SKY

Hvis jeg sletter Min Sky-appen fra min mobil, vil jeg da slette alle bildene/filene mine i Min Sky?
Nei. Dine bilder og filer blir ikke slettet fra Min Sky hvis du avinstallerer Min Sky-appen. Når appen slettes får du også spørsmål om du ønsker å fjerne eller beholde filene lagret lokalt på mobilen/nettbrettet.

Trykk Avbryt for å beholde filene dine, eller Slett for å fjerne de.

 

Kan personer jeg ikke har delt bilder eller filer med få tilgang til dem?
Bilder og filer er trygt lagret på sikre Min Sky-servere, alle med individuell kryptering. Hvis andre skal få tilgang til disse, må du aktivt dele dem. Dette kan gjøres via SMS, e-post eller Facebook.

 

Hva skjer hvis jeg sier opp abonnementet mitt eller bytter leverandør?
Ved oppsigelse av abonnement i Telenor, eller hvis du bytter leverandør, mister du din inkluderte lagringsmengde og lagringsmengden din reduseres til 2 GB.

Dersom du bruker mer enn 2 GB lagringsmengde, får du et varsel i appen om at lagringsplassen er oppbrukt. I tillegg får du en SMS og en e-post om hvordan du kan kjøpe mer lagringsplass. Du må kjøpe mer lagringsplass for å kunne laste opp flere bilder og filer.

Send Min Sky til 1999 og last deretter ned appen for å komme i gang.