Mitt Telenor

Full kontroll på kostnadene med appen Mitt Telenor

Med Mitt Telenor-appen har du alltid full kontroll på forbruket ditt, enten du er hjemme eller i utlandet. Nå har gjort appen enda bedre!

Du kan nå se alle dine abonnement, enten mobil eller mobilt bredbånd, på ett og samme sted. Det nye designet gjør appen mer oversiktlig og enklere å bruke. I tillegg oppdateres databruken raskere, og viser all utlandsbruk. Dette gjør at du får bedre kontroll over mobilbruken din, både hjemme og i utlandet.

Mitt Telenor er kort fortalt en app som gjør det enkelt å ha full kontroll over forbruket ditt. Her kan du følge med på databruken fra dag til dag, bestille tilleggstjenester etter ditt eget behov, og ikke minst enkelt kjøpe ekstra datapakker.

Rock’n roll
Etter lengre tids brukertesting og kvalitetssikring har vi nå lansert en ny versjon av appen. Kundene som har vært med og brukertestet synes den nye appen er helt rock’n roll!

Gode råd
Noen bedrifter ønsker ikke at de ansatte kjøper ekstra datapakker i appen, men det kan faktisk være med på å drive kostnadene opp. Kunder som har brukt opp datapakkene sine går over på løpende kostnader per megabyte – det kan fort bli en del dyrere enn å bare kjøpe en ekstra datapakke gjennom appen.

Raskere oppdateringer og bedre grensesnitt
Basert på tilbakemeldinger fra kundene har vi gjort endringer på grensesnittet slik at det er enklere og mer oversiktlig. Databruken din kommer også raskere inn i appen slik at informasjonen er mer oppdatert enn tidligere. Har du brukt mobilen i utlandet til å ringe eller surfet på nett, vil du raskt se hva dette har kostet deg eller din arbeidsgiver.

Du ser nå all utenlandsbruken din i appen. Ikke bare data, men også SMS og ringeminutter, samt evt andre kostnader.

Tilleggstjenester for å surfe eller ringe rimeligere er enkelt og bestille. Slik er appen med på å gjøre det enklere og rimeligere for kundene våre.

Se alle abonnement
Noe som er kjekt for sluttbrukere hos bedriftskunder er at de har oversikt over alle abonnement i appen. Både abonnementet dekket av bedriften og eventuelle andre abonnement som brukes av barna eller andre privatabonnement. Full kontroll med andre ord!

getapp_apple (1)

getapp_google

getapp_windows