Record+Send

Record+Send – appen som tar vare på de gode idéene dine

Har du noen gang hatt en knakende god idé. En idé som du synes er så god at du garantert ikke kommer til å glemme den. Den er faktisk så fantastisk revolusjonerende god at du ikke en gang trenger å skrive den ned. Den er sikkert brent inn i din langtidshukommelse, for alltid!

Tretti sekunder senere er ideen borte. Det eneste du husker er hvor utrolig god den var.

For å hjelpe meg selv å unngå den samme fella igjen og igjen, har jeg begynt å ta opp idéene som lydfiler på iPhonen min. Gjerne rett i Evernote. Det fungerer bra. Med unntak av de gangene jeg er i en situasjon hvor de små knappene i Evernote blir vanskelig å treffe med fingrene. Dette problemet ga meg en idé!

Jeg laget en app som kun gjør følgende: Den viser fram en stooor knapp som er enkel å treffe. Når jeg tapper på knappen tar den opp lyd helt til jeg tapper igjen. Lydfilen sendes automatisk til en e-postadresse som jeg legger inn på innstillinger i appen. Hvis jeg er offline, blir lydfilen liggende i appen, og den prøver igjen senere.

Jeg filmet sønnen min på 5 år som forklarer hvordan appen brukes mens han hopper på trampoline:

Les mer om appen Record+Send og last den ned her.

Ta vare på de gode idéene!