Tech21

Når din mobil fortjener den beste beskyttelsen

En ødelagt mobil kan være en kjedelig affære på så mange måter. I nettbutikken har vi nå skjermbeskyttere og mobildeksler fra Tech21 som er laget av høyteknologiske støtabsorberende materialer.

Tech21 har tatt teknologi fra blant annet skuddsikkert glass og laget en skjermbeskytter som er ripesikker og støtsikker, og mobildeksler som tåler en trøkk.

Skjermbeskyttelse
Skjermbeskytteren Tech21 Impact shield har trelags beskyttelse. Et hardt lag som sprer støt utover en større flate, mens lag to som består av teknologi fra skuddsikkert glass, absorberer kraften fra støtet. Det tredje laget demper og absorberer ytterliggere. Beskyttelsen skal også være selvreparerende. Se videoen fra Tech21.

Skjermbeskytteren er overraskende lett å sette på uten å legge igjen irriterende luftlommer.

Mobildeksel
Tech21 lager det ypperste innenfor mobildeksler. Standarddekslene bygger relativt lite ut, men beskytter likevel baksiden og sidene av mobilen på en effektiv måte mot støt og slag med sitt støtabsorberende D3O® materiale som ligger på innsiden av dekselet. Dette materialet absorberer og fordeler støt og slag mot mobilen.

Telefonen ligger også godt i hånden med dekselet på. Noe bygger det, men ikke overdrevent. Du har også tilgang til alle knapper og porter selv om dekselet er på. Så når det først er på slipper du å ta det av og på.

Har du først brukt en del penger på en dyr mobil kan det være lurt å bruke et deksel av en viss kvalitet.

Mobilbeskyttelse fra Tech21 får du kjøpt i Telenors nettbutikk. 

  • https://www.compareking.no Rene Skaflestad

    Det er nesten slik at jeg begynner å lure på hva folk gjør med mobiltelefonen sine? Det er ikke lange reisen fra lommen og opp til øret, men allikevel trenger man et støtabsorberende deksel. Ja, det er alltid noe å bruke penger på! 🙂

    Rene
    Gründer@Compareking.no