Sony Xperia Z2 tablet - vanntett

Sony Xperia Z2 Tablet – verdens tynneste nettbrett

Sony Xperia Z2 Tablet er mer enn et nettbrett for de badeglade. Sonys nyeste nettbrett er i likhet med mobilene til Sony vanntette, men det er også verdens tynneste og letteste nettbrett. I tillegg er det lynkjapt.

Sony Xperia Z2 Tablet er faktisk verdens tynneste nettbrett per dags dato. Dermed lettere og tynnere enn f.eks. iPad Air. Så dette nettbrettet kan du fint bruke til å lese bøker eller se filmer på i sengen eller på sofaen.

Vi synes Sony har funnet en god oppskrift med god skjerm, vanntett chassis, sprek maskinvare og tynn og lett design. tu.no

Bra ytelse
Det er et kraftig nettbrett med god ytelse som oppleves kjapp i bruk. Den gummierte baksiden og lave vekten gjør at det ligger godt i hendene.

Bra skjerm
Skjermen er 10,1 tommer stor og har flere bildepunkter enn en HD-TV.

Skjermen på Xperia Z2 Tablet viser at skjerm er noe Sony kan. klikk.no

Ramme
Flere anmeldere liker ikke at Sony Xperia Z2 Tablet har en ganske stor ramme mellom skjerm og kanten av nettbrettet. For mye av det gode kan selvsagt bli akkurat det, for mye, men når du ligger i sofaen eller sengen og holder i brettet foretrekker jeg at det er litt ramme slik at ikke fingrene ligger over bildet når jeg leser eller ser en film.

Minne
Sony Xperia Z2 Tablet leveres med 16 GB lagringsminne. Dette er helt greit, men mange vil synes det er i minste laget. Å ha bare 16GB er en vanesak vil jeg påstå, det krever at du må slette en del gammelt innhold. Sony har heldigvis gjort nettbrettet tilgjengelig for minnekort med opptil 128 GB lagring.

Telefon
Om du er av typen som ikke synes du kan få stor nok mobil er kanskje dette nettbrettet midt i blinken for deg. Du kan nemlig sette inn et vanlig 4G-SIM-kort i det i stedet for et datakort. Da vil du også kunne bruke nettbrettet som en mobil og kunne ringe med det. Med sitt gode kamera er det jo ganske ideelt til videosamtaler og videokonferanser.

Underholdning
Det Sony Xperia Z2 Tablet er best på er underholdning. Du kan bruke den som fjernkontroll til TVen, stereoanlegget eller dekoderboksen din. Den kan brukes som en PS3-kontroller og den er jo i seg selv en brukbar spillmaskin med sin gode skjerm.

Konklusjon
Om du skal lese og skrive mye med nettbrettet er kanskje ikke dette førstevalget ditt. Men om du liker å se film og høre på musikk er det et veldig godt valg. Lyden i høyttalerne er ikke allverden, men jeg bruker så og si aldri høyttalerne på mitt eget nettbrett. Lyden er best med hodetelefoner, og da plager du heller ingen andre med lyden.

Hvis du er ute etter et Android-nettbrett du først og fremst skal bruke til film, spill og annen moro, kan vi varmt anbefale Sony Xperia Z2 Tablet. dinside.no

 

Xperia Z2 Tablet er et nettbrett som imponerer oss. En ting er at vi kan bruke det både ute og inne i alle slags omgivelser uten å være redd for at noen dråper vann skal ruinere nettbrettet vårt. Bare tanken på å kunne senke seg ned i et varmt bad med en god film er kanskje et godt nok kjøpsargument for noen. klikk.no 

Nettbrett for badekaret

Les mer:
http://www.klikk.no/teknologi/data/article901354.ece
http://www.dinside.no/928103/sony-xperia-z2-tablet
http://www.amobil.no/artikler/test-sony-xperia-tablet-z2/158847/konklusjon
http://www.tu.no/t2/2014/02/28/nesten-umulig-tynt-nettbrett

Bestill:
Sony Xperia Z2 Tablet får du kjøpt i Telenors nettbutikk.