Alpint, sol

Alt klart for enda mer påskefart

Før påsken i fjor lanserte Telenor 4G-hastigheter ved de største påskeutfartsstedene i Norge. I år får enda flere 4G-dekning til påske, nå vil over 40 vintersportskommuner ha 4G i påsken.

Telenor har nå 4G-dekning i 140 kommuner, og du vil ha glede av dekningen om du er på fjellet, i byen eller ved sjøen. I følge dekningsdirektør Bjørn Amundsen er det et mål for Telenor å ha den beste dekningen i hytteområder.

Utbygging
I tillegg til andre frekvensbånd bygger nå Telenor 4G i det nye 800 MHz-båndet, og det gir bedre arealdekning og innendørsdekning. 140 stasjoner i 800-båndet er etablert i over 40 kommuner. I de neste ukene vil Telenor komme med rundt 800 nye stasjoner.

Aksel Lund Svindal4G i praksis
I praksis betyr 4G-hastighet på hytta at du har hastighet og kapasitet til å gjøre omtrent hva som helst. Se film eller strømme musikk uten problemer. Å kunne jobbe fra hytta er ikke noe problem lenger, og mens du jobber kan barna spille eller se film på iPaden.

4G-dekning
Med Telenors dekningsapp kan du sjekke dekningen direkte på mobilen. Send kodeord DEKNING til 2244. For å kunne laste den ned. Du kan også sjekke dekningen på våre nettsider.

Mobilvett
I fjellet er fjellvett viktig, men også godt mobilvett. Selv om Telenor har god mobildekning, kan du ikke stole på at du har dekning overalt. Mobiltelefonen kan ikke alene være ditt sikkerhetsutstyr.

Hvis nettet til din mobiloperatør ikke fungerer, kan du ringe nødnummer 112 via nettet til en annen operatør (hvis det nettet fungerer). Slå da av telefonen, ta ut SIM-kortet, slå på telefonen igjen og ring 112.