Samsung Galaxy S5

Forhåndsbestill Samsung Galaxy S5

Vi har ventet lenge, men nå er den ikke langt unna. Samsungs nye flaggskip Galaxy S5 lanseres i Norge 11.april. Galaxy-serien er spesielt populær hos våre bedriftskunder, og nå kan du forhåndsbestille Galaxy S5 og stille først i køen når telefonen er for salg.

SM-G900F_charcoal BLACK_12Samsung vil nok ikke skuffe denne gangen heller. Mobilen ble lansert under World Mobile Congress i Barcelona og gjorde et godt førsteinntrykk.

Nye funksjoner
Blant nyhetene er fingeravtrykksleser som lar deg slippe å taste koden utallige ganger om dagen, innebygd pulsmåler, oppgradert prosessor og batteri, samt et kraftig forbedret kamera med 16 megapiksler.

Livsstilsfunksjoner
Dette med pulsmåler er noe det knytter seg en del forventinger til. Galaxy S5 er den første smarttelefonen med innebygd pulsmåler. Snart lanseres også smartklokken Gear 2 og treningsbåndet Gear Fit, som kan synkroniseres med mobilen for å holde oversikt over dine treningsøkter. Med denne teknologien på plass tar det nok ikke lang tid før det kommer en drøss med spennende trenings- og helseapper.

Vanntett
I likhet med Galaxy S4 Active er telefonen også IP67-sertifisert, det vil si at den tåler både regn, sand og støv.  Designmessig har telefonen også fått et løft, bakdekselet har fått perforert overflate som gir et elegant inntrykk.

Raskere på data
Galaxy S5 støtter selvfølgelig 4G og kommer med «download booster» som slår sammen 4G og WiFi nettet, for raskere nedlastning. Med en 5,1 tommer super-AMOLED skjerm og rå ytelse har du et godt arbeidsverktøy som hjelper deg i hverdagen – enten på kontoret eller ute på farten.

Fri+
Galaxy S5 kommer i fire farger, i første omgang tar vi de inn i sort og hvitt. I kombinasjon med binding til våre nye Fri+ abonnement blir prisen på telefonen 1.799,-.

Fri+ gir deg fri tale og SMS, størrelsen på datapakken velger du etter behov. Du kan når som helst bytte til mindre eller større datapakke. Prisen på telefonen er den samme uansett.

Samsung Galaxy S5 med bedriftsabonnement kan du forhåndsbestille i nettbutikken