Hvilke mobiltelefoner er best akkurat nå?

Markedet florerer av mobiltelefoner fra produsenter som alle slåss om å kapre markedsandeler og vinne kundenes gunst. Du står kanskje selv på trappene til å investere i en ny mobiltelefon og stiller deg selv spørsmålet «hvilken er den beste mobiltelefonen?».

På bloggen smartprat.no har Kjetil Simonsen, som er ansvarlig for mobilporteføljen i Telenor, sett nærmere på de beste mobilene på markedet nå:

Å nevne hvilken mobil som har best spesifikasjoner er i utgangspunktet greit, men sannsynligvis ønsker du å vite hvilken mobiltelefon som er riktig for deg. Det spørsmålet er mer komplisert å svare på, da dette avhenger mer av dine preferanser og hva du normalt bruker mobiltelefonen til.

Da jeg selv har testet og brukt de viktigste mobilene fra de ulike leverandørene, ønsker jeg å skrive kort om mine erfaringer med «flaggskipene» til henholdsvis Nokia, Samsung, LG og Sony. På mange områder er de like gode, men jeg vil gjerne si noe om hvilke styrker de ulike har, og hva som skiller de fra hverandre. Jeg vil ikke gå ned i tekniske detaljer, men holde innlegget på et overordnet nivå for å gi en enkel og generell beskrivelse av deres styrker.

Les mer om hvordan Kjetil vurderer de ulike mobilene.