Mitt Telenor

Mitt Telenor – full kontroll på forbruket ditt, pluss enda litt mer

Mitt TelenorDen 18. juni lanserte vi appen Mitt Telenor for iOS. Mitt Telenor er en oppdatering av faktura-appen, og gir deg full kontroll på din mobilbruk. I tillegg har vi bakt inn masse ny funksjonalitet.  Vi har spurt kundene hva de ønsker i en app, og har allerede tatt med noen av innspillene i denne versjonen. Videre utvikling av appen vil skje gjennom kontinuerlig oppdateringer. I denne versjonen har vi laget en solid grunnmur, samtidig som fokus har vært på design og interaksjon. Vi har rett og slett tvunget gjennom at brukeropplevelsen skal bli så bra og enkel som mulig. Appen kan brukes av alle våre kunder, uansett om du har Komplett-abonnement, bruker kontantkort eller har et bedriftsabonnement. Vi ser at det er mange kunder bruker opp sine inkluderte datapakker når halve måneden er gått. Nå kan disse kundene enkelt kjøpe seg mer data gjennom appen. Annen funksjonalitet vi synes er bra, er at appen automatisk åpner seg på «utlandsdelen» dersom du er i utlandet.

Egen del for utlandsbruk Det er en kjent sak at kundene ønsker kontroll på sin databruk når de farter utenfor Norges landegrenser. Vi har derfor laget en egen side i appen, der kundene nettopp kan følge med på dette. Av positive tilbakemeldinger vi har fått, kan vi trekke frem:

  • Mulighet til å følge med på databruken i sanntid
  • Mulighet til å sette egen beløpsgrense for databruk
  • Prisliste for å se hva det koster å bruke mobilen i utlandet
  • Kjøpe ulike pakker for at mobilen skal bli rimeligere å bruke

Mitt TelenorMitt Telenor har høyt fokus, og vi vil fremover jobbe kontinuerlig med forbedringer av appen. Dette går på å tilpasse appen så bra som mulig, samt forbedre ytelsen slik at den blir raskere. Vi følger også med på hva kundene sier til oss i App Store, tvitrer, gir tilbakemelding på Facebook osv. Til høsten skal vi særlig forbedre appen innenfor:

  • Lesbarhet på tekst og kontraster
  • Gjøre noen av tekstene og begrepene mer forståelig
  • Legge inn små forklaringer – der dette er naturlig – til hvordan appen kan brukes
  • Gjøre appen raskere

Ny funksjonalitet Basert på tilbakemelding fra kundene ønsker vi selvsagt å utvikle ny funksjonalitet. Vi har fått mange gode innspill, og mye av dette spennende! Som en del av vår kontinuerlige utvikling av appen, er det naturlig at innspillene tas med til vurdering. Mye moro skjer fremover! Vi håper du setter pris på vår nye app. Den kan forøvrig lastes ned fra App Store. App for Android og Windows Phone kommer vi med til høsten 🙂