Sånn jobber jeg: Stein-Ragnar Noreng, KPMG Norge

Stein-Ragnar Noreng er administrerende direktør i KPMG Norge, rådgivnings- og revisjonsfirmaet med 1100 ansatte i Norge, over 150 000 globalt. Med hjelp av en personlig assistent og en egen spesialrådgiver har han det overordnede ansvaret for strategien til virksomheten.

– Jeg «arvet» mine to nærmeste medarbeidere fra forgjengeren min, og mye falt på plass den dagen jeg forsto at jeg faktisk ikke kunne gjøre alt på egen hånd. Bare det å ikke inngå avtaler selv, men overlate det til Tone, som har full oversikt, var veldig uvant. Men det tok ikke lang tid å forstå at dette var den mest hensiktsmessige arbeidsdelingen, forteller Noreng.

– Jeg ukependler mellom Oslo og Hamar og er vanligvis på jobb rundt halv åtte hver morgen. Dagen er i stor grad møtedrevet, og noe av det Tone og jeg bruker mye tid på, er å forberede disse møtene slik at jeg kjenner agendaen og målsettingen før vi starter.

– Alt jeg gjør og alle henvendelsene jeg får går på en eller annen måte via Tone. Hun skanner eposten, organiserer dagen, aksepterer og avslår møter og organiserer to do-listen min slik at den mest presserende oppgaven alltid ligger øverst. Hvis jeg har tid mellom møter, sjekker jeg listen og gjør det jeg rekker. I tillegg jobber jeg sammen med en såkalt spesialrådgiver, Hege, som ofte deltar i møter der jeg ikke kan være til stede, følger opp prosesser som jeg skal være involvert i og forbereder både saker og beslutninger.

– Når klokken nærmer seg 17 tynnes det ut i avtaleboken, men fordi KPMG-organisasjonen først og fremst handler om å legge til rette for at medarbeiderne våre skal ha optimale forhold, er det viktig for meg å ha en åpen-dør-policy. Det blir alltid en del ikke-planlagte samtaler gjennom dagen og kvelden, samtidig er jeg oppmerksom på å avslutte jobbingen når jeg merker at jeg begynner å gå på tomgang. Noen kvelder fortsetter jeg hjemme i leiligheten, men ikke alltid.

– Et tidstriks som fungerer spesielt godt for meg, går ut på å ikke jobbe på lørdager. Det klarte jeg ikke å gjennomføre tidligere, men nå er dette en viktig regel. Jeg roer ned mot klokken 18 på fredag og tar ikke frem jobb før søndag ettermiddag – med mindre noe brenner. Så har jeg også lært meg å ta ferie når alle andre gjør det; sommerferie i juli og ikke jobbe i romjulen eller påsken.

– For å holde styr på hvordan jeg bruker tiden, fører jeg et tidsregnskap. Det ligger jo litt i denne virksomhetens natur; vi lever av timer og av å ha oversikt over hva vi gjør når og for hvem. Samtidig handler mitt viktigste korrektiv om hvor vidt det jeg gjør gjennom dagen, uken og året driver oss fremover mot virksomhetens overordnede mål. Det er disse jeg først og fremst skal ha fokus på.

– Jeg blir ikke spesielt stresset lenger, og det tror jeg skyldes erfaring og alder. Det nytter ikke å kave og når det er for mye, er den eneste løsningen å sortere ut de viktigste oppgavene – og å be om hjelp fra medarbeidere. Jeg tror de som stresser mest er ledere som er opptatt av at alt skal være perfekt hele tiden. Det funker ikke for meg. Å gå hjem fra jobb om kvelden med noen skrubbsår og blåmerker hører med, avslutter administrerende direktør i KPMG Norge, Stein-Ragnar Noreng.