Badeutstyr til mobiltelefonen?

Sol, vann, båt, sand, solkrem, is, brus – og diverse elektronikk, inkludert telefoner, iPad og annet man alltid må ha med seg. Det er ikke noe alternativ å ikke ha det med.

Jeg bruker iPaden som kartplotter ombord i båten, og jeg innrømmer jeg har tatt sjansen på å ikke ha beskyttet den mot fuktighet. Satser i år på mye godt vær og dermed mange timer ombord. Til tross for at jeg hører historier om mobiler som har kommet til hektene igjen etter et sommerbad så tar jeg ikke sjansen.

Det skal anskaffes «badeutstyr» til både iPad og telefoner. Spørsmålet er hva som er best og mest brukervennlig. Jeg har surfet rundt og lett,og landet hos IdingZ, jeg har ikke tenkt å bade med utstyret med vilje, men jeg legger optimistisk til sjøs og håper jeg har redusert risikoen litt.

God sommer!