Har du fått deg ny mobil til jul?

Det er betraktelig mer spennende enn sokker eller såpe! Harde pakker stod på ønskelisten både for store og små.

Kanskje har du fått en av de nye touch-telefonene? Da går du plutselig rundt med hele verden i lomma, og det kan potensielt forandre livet ditt ganske mye både på godt og vondt! Du har til enhver tid tilgang på hele internett og et univers av nyttige, underholdende og mindre smarte apper.

E-posten fra jobb er også til enhver tid oppdatert, og hvis man er uten pc er det enkelt å svare på kortere e-poster og sjekke om det er noe spesielt som må følges opp. Jeg opplever at denne fleksibiliteten gjør meg mer effektiv. Jeg tar raskt unna noen henvendelser hvis det er noen minutter til rådighet. Samtidig prøver jeg å være bevisst at selv om jeg alltid har jobben med i veska, så er det viktig å ta pauser og ikke være på nett hele tiden.

Med ny mobil i hånden er det første spørsmålet hvordan man skal klare å flytte kontaktene fra den gamle til den nye telefonen. Her har jeg et godt tips til alle Telenorkunder. Telenor har lansert en tjeneste som heter Kontaktflytter’n som hjelper deg med dette.

Med Kontaktflytter’n kan du enkelt flytte alle kontaktene over på din nye mobil på en enkel måte. Alt du trenger er et SIM-kort fra Telenor i telefonen.

Følger du stegene trinn for trinn er dette gjort på noen få minutter, og du kan heller bruke tiden med morsomme applikasjoner.

Fortsatt god jul!